SE & HØR-SAGEN

Se & Hør-sagen er et godt eksempel på, at vi altid går efter at få politiet til at opgive sagen inden den kommer i retten.

I Se & Hør-sagen repræsenterede vi en tidligere SAS-medarbejder, som politiet påstod kunne straffes for at have solgt ulovlige oplysninger til Se & Hør om blandt andet en bryllupsrejse i kongehuset.

Den tidligere SAS-ansatte var her på kontoret repræsenteret af advokat Morten Bjerregaard, og det stod hurtigt klart, at sigtelsen ikke holdt vand.

Selvom vi normalt ikke anbefaler vores kunder at udtale sig til politiet, så gjorde vi her en undtagelse. Det førte til, at vi sammen med kunden fik overbevist politiet om, at sigtelsen var grundløs.

Det førte til at politiet valgte at opgive sagen, og vores kunde undgik en længerevarende retssag.

Se og Hør-sagen er også ét af flere eksempler på, at Bjerregaard Advokatfirma har stor erfaring med at håndtere pressen og undgå så vidt muligt, at kundens navn ikke nævnes offentligt.

Normalt Bjerregaard Advokatfirma at holde lav profil i pressen, men hvis politiet er meget offensive i udtalelserne kan det være en rart at få forsvarsadvokatens udtalelser med til at skabe balance. Derfor udtalte Morten Bjerregaard sig til pressen i denne sag efter samråd med kunden. Formålet var at fastslå at sagen også havde en anden side end den politiet udlagde, og ganske rigtigt blev sagen også droppet for vores kundes vedkommende inden der kom den efterfølgende meget omtalte retssag.

Eksempler på presssens omtale af sagen:

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2015-08-28-tidligere-sas-ansat-sigtet-i-se-og-hoer-sag

https://www.dr.dk/nyheder/indland/tidligere-sas-ansat-sigtes-i-se-og-hoer-sagen

http://politiken.dk/indland/article5587155.ece