Factoring og leasingaftaler

Forsvarsadvokat Morten Bjerregaard Nielsen kan hjælpe dig, hvis du er tiltalt i sager vedrørende påstået svindel med fakturaer og leasing, herunder factoring og leasingaftaler.

Ofte har disse modeller reelle forretningsmæssige grunde. Det er Politiet ikke altid opmærksom på, og derfor skal din forsvarsadvokat være det. Samtidig skal din forsvarsadvokat have den fornødne økonomiske og formueretlige indsigt. Det har advokat Morten Bjerregaad Nielsen fra blandt andet tre år hos Danmarks største advokatvirksomhed Kromann Reumert og fra 7 år som medejer af en venturevirksomheder.

 

Sager om factoring

Disse sager angår oftest påståede fiktive fakturaer til leasing- og finansieringsselskaber.

I en konkret sag, der verserer i øjeblikket påstår Politiet, at der er udstedt fakturaer for byggemaskiner, som for eksempel gravemaskiner, flismaskiner, teleskoplæssere og betonknusere. Politiets synspunkt er så at ingen af de forurettede selskaber i sagen har fået leveret de maskiner, som blev faktureret.

I disse sager skal din forsvarsadvokat også være opmærksom på reglerne om navneforbud. Det kan føre til, at det er forbudt at offentliggøre de tiltaltes navne. Også navnet på den virksomhed, som er involveret i den påståede svindek kan efter omstændighederne omfattes af navneforbuddet. Når der rejses tiltale i disse sager sker det ofte efter reglerne om bedrageri og/eller skattesvig eller momssvig. En meget kendt sag af denne type er er den såkaldte “IT Factory-sag”.

Ring 50 51 91 31 til forsvarsadvokat Morten Bjerregaard Nielsen og få et fortroligt møde, hvis du er involveret eller føler dig mistænkt i en sag af denne type. Vi har selvfølgelig tavshedspligt.