Advokatfirma Odense

 Vi er eksperter inden for konkursret og økonomisk strafferet. Tag en uforpligtende og gratis snak med os.

Leder du efter et advokatfirma i Odense?

Leder du efter en advokat i københavn, der kan give dig juridisk rådgivning og hjælpe dig med din sag, så sidder en af vores dygtige advokater klar. Bjerregaard Advokatfirma er placeret i centrum af Odense, på Dronningensgade 23. I vores afdeling i Odense sidder vores dygtige og erfarne advokater, fuldmægtige og jurastuderende.

Hos Bjerregaard er vores advokater specialiserede i strafferet og konkurs. Vi fokuserer på sager omhandlende rekonstruktion og konkurs. Derudover rådgiver og agerer vi som forsvarsadvokater i sager omhandlende økonomisk kriminalitet. Der er her tale om sager om bedrageri, dokumentfalsk, konkurs og konkurskarantæne eller sager om hvidvask og underslæb.

Få en første samtale gratis 

Ønsker du juridisk rådgivning, kan du møde os til en uforpligtende samtale. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, eller ring på 70 20 33 31, så  kan vi finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig. Den første telefonsamtale er gratis, hvor vi fortroligt kan drøfte din sag og det videre forløb.

Få hjælp af vores erfarne advokater i Odense 

Søger du juridisk hjælp og rådgivning af erfarne advokater, er Bjerregaard Advokatfirma i Odense det rette valg for dig. Vi kan hjælpe dig gennem en lang række sager om bl.a. konkurs, konkurskarantæne og straffesager om økonomisk kriminalitet. På vores hjemmeside kan du få et overblik over de områder vi varetager og kan hjælpe dig med. Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.