Vi er eksperter inden for konkursret og økonomisk strafferet. Tag en uforpligtende og gratis snak med os.

Er du på udkig efter et advokatfirma i København? Så hjælper vores dygtige advokater, fra vores kontor i København, dig gerne med din sag. Du finder Bjerregaard Advokatfirma centralt i København på Gammel Kongevej 60. Hos Bjerregaard Advokatfirma er vi specialister i strafferet og konkurs. Vi har vores fokus på sager om rekonstruktion og konkurs. Derudover varetager vi også sager om økonomisk kriminalitet som forsvarsadvokat. Det kan være sager om bedrageri, dokumentfalsk, konkurs og konkurskarantæne eller sager om hvidvask og underslæb.

På udkig efter en advokat i København? 

Leder du efter en advokat i københavn, der kan hjælpe dig med din sag, så sidder en af vores dygtige advokater klar, til at hjælpe dig videre med din sag. I vores København-afdeling kan du møde vores dygtige advokater, fuldmægtige og jurastuderende. 

Få en uforpligtende første samtale 

Ønsker du at møde os til en uforpligtende samtale, eller bare høre hvordan og om hvorvidt vi kan hjælpe dig videre med din sag, kan du kontakte os via vores kontaktformular, eller ring til os på 70 20 33 31. Du skal ikke betale for den første telefonsamtale, her kan vi fortrolig drøfte din sag og det videre forløb.

Få hjælp af vores dygtige advokater i København 

Bjerregaard Advokatfirma i København, er det rette valg for dig, hvis du ønsker en dedikeret Advokat med meget erfaring. Vi kan hjælpe dig gennem en lang række sager om bl.a. konkurs, konkurskarantæne og straffesager om økonomisk kriminalitet. På vores hjemmeside finder du et overblik over alle de forskellige områder, hvor vi kan hjælpe dig. Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi finder i fællesskab ud af, hvordan vi hjælper dig bedst videre.